miércoles, 20 de febrero de 2008

JUSTIFICACIÓHe triat el tema de la tardor perquè és una unitat didàctica que es treballa al llarg de tota l’educació infantil i com que jo dono informàtica a tota aquesta etapa m’anirà bé per la meva feina. . He reunit la majoria de pàgines web que treballo sobre aquest tema en una única diapositiva de un PoverPoint i així en servirà per altres anys i també per a compartir amb altres mestres.
Totes aquestes pàgines primer les treballo en gran grup a la pissarra digital i després per parelles i també de forma individual per avaluar els progressos en quant a continguts.
A la pissarra digital va bé per aprendre els nous jocs entre tots, de forma rotativa van sortint i van descobrint els nous conceptes i també els nous jocs i de forma col·lectiva es fan els comentaris que s’escaiguin. Tot això els motiva molt i alhora d’anar a l’aula d’informàtica, ja tenen ganes de tornar a veure aquell vídeo de les castanyes o de jugar aquell joc de vestir la castanyera. També imprimim algun dibuix i després als pintem a l’aula. A vegades fem grups i cada grup imprimeix un dibuix diferent i després de pintar-los fem un mural per la classe.

No hay comentarios: